31 personen Covid-positief getest vrijdag uit 323 testen en 1 persoon aan virus overleden

Aan het Covid-19 virus is vrijdag 3 december 1 persoon overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt nu 1.170. In totaal werden die dag 31 personen positief op het virus getest uit 323 uitgevoerde testen. Dat meldt de Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, vrijdagavond.

31 Personen werden positief getest (woensdag 34 en donderdag 47) en volgens het dashboard zijn geen patiënten vrijdag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen vrijdag 9 patiënten en in totaal liggen 14 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er woensdag nog 19. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De BOG Covid-19 dashboard toont 3 december 4 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.960.

PK

error: Kopiëren mag niet!