Politie verbrandt hoeveelheid in beslag genomen drugs te Kraka

Het Justitiële Interventie Team (JIT) heeft in samenwerking met de afdeling Narcotica Brigade en ondersteunende diensten van het Korps Politie Suriname, onder leiding van een Officier van Justitie, vrijdag 3 december een grote partij drugs vernietigd te Kraka in het district Para, zo meldt het politiekorps.

Het ging om drugs die in de periode van 11 september tot en met 30 november bij verschillende politieacties zijn onderschept en in beslag zijn genomen, inclusief de grote partij cocaïne op het terrein van de Jules Sedney Haven.

De cocaïne in vaste vorm bedroeg in totaal 10.2 kilogram en de cocaïne in vloeibare vorm 5.300 milliliter. Verder waren er nog andere drugssoorten, zoals marihuana 1.8 kilogram, hasj 857.68 gram, crystal meth ‘sukru’ 48.19 gram en 22 stuks XTC-pillen.

Het Korps Politie Suriname kwam vrijdagavond uit met onderstaand bericht:

error: Kopiëren mag niet!