Salman Khan Da-Bangg-tour start op 10 december in Riyadh

Acteur Salman Khan heeft zojuist aangekondigd, dat de Da-Bangg-tour op 10 december in Riyad begint. Direct na de release van Antim – The Final Truth zullen de acteur en zijn zwager Aayush Sharma ook deelnemen aan de tour. Tijdens de met sterren bezaaide tour zullen ook Shilpa Shetty, Jacqueline Fernandez, Saiee Manjrekar, Prabhu Deva, Sunil Grover, Kamal Khan en Guru Randhawa aanwezig zijn.

Op 30 november deelde Salman Khan de poster van de aankomende show en ondertitelde het: “Da-Bangg The Tour Reloaded komt naar Riyad met een knaller op 10 december 2021! Ben je klaar voor het grootste evenement van het jaar?”

Op het werkfront is Salman Khan momenteel te zien in de recente release van Antim – The Final Truth in de bioscopen en deze internationale tour zal eind 2021 zijn tweede grote project zijn.

error: Kopiëren mag niet!