Salman Khan’s documentaire ‘Beyond The Star’

Er wordt momenteel gewerkt aan een documentaire over het leven van een van India’s grootste supersterren, Salman Khan. De serie zal een eerlijk en leuk verslag van de acteur brengen.

Volgens rapporten zal de film de superster volgen, van zijn reis in de filmindustrie tot zijn vergelijking met de mensen in de filmindustrie, tot zijn controverses. Zijn vrienden, familie en leden uit de filmindustrie die met hem hebben samengewerkt, zullen zijn verhaal vertellen en vertellen hoe Salman vroeger was en hoe hij nu is.

Onlangs onthulde Salman Khan in een interview met PTI dat zijn vriendin, het Roemeense actrice-model Iulia Vantur, op het idee kwam om een ​​docu-serie te maken om zijn 33-jarige reis in de filmindustrie vast te leggen.

De docu-serie, geregisseerd door Viraf Sarkari, vertelt ook over de mensen die Khan hebben geholpen om de superster te worden die hij nu is. Salman Khan zei dat de docu-serie in oktober werd uitgezonden en dat mensen binnenkwamen en spraken over dingen die ze wel en niet leuk vonden. Hij zei dat zijn hele reis eerlijk is vastgelegd.

De documentaire getiteld ‘Beyond the Star’ wordt gecoproduceerd door Khan, Wiz Films en Applause Entertainment.

error: Kopiëren mag niet!