Muziekprojecten van de veelzijdige Sagar Malik

De bekende zanger Sagar Malik is actief bezig in de studio. Sagar Malik heeft nog een coversong op zijn staan met als titel, “Meri Dharkane”. Het is een project in samenwerking met Randsproject. “Luister goed want je zult verliefd worden op de doses van emoties”, wordt vermeld bij het delen van Malik zijn recente song.

Het is origineel de song ‘Suna Hai Tere Dil Pe Mera’ gezongen door Jubin Nautiyal uit de film Sanak. Een ander recente cover song van hem is getiteld “Allah Jaane”. Het is een project geweest met RS Promotions en Ramshain Sewdien. De samenwerking met Randsproject wordt voortgezet en de release van de aankomende song getiteld ‘Sun’ staat gepland voor 24 december. Zodoende zet Malik voort in de muziekscene en doet steeds projecten in andere stijlen.

Hij geeft mee dat muziekliefhebbers in 2022 uitsluitend zelf geschreven en gecomponeerde songs mogen verwachten. Hij zit sinds 1995 in de muziekwereld. Sagar Malik is een Punjabi Nederlandse zanger, songwriter en componist.

Hij brengt vanaf de jaren ’90 tot vandaag de dag songs uit op digitale muziekplatforms. De Indiase legendarische zanger Kishore Kumar is zijn idool en Sagar haalt heel veel inspiratie uit zijn songs. Alle projecten met vocals van Sagar Malik zijn te volgen via YouTube en streamingdiensten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!