Artiest Buzzor Dillz uit oostelijk deel Nigeria, Enugu, komt uit met nieuwe EP

Mc Vuure is belast met de promotie van artiesten op nationaal en internationaal niveau. Dit keer presenteert hij aan Suriname de artiest Buzzor Dillz.

Buzzor Dillz aka Chibuzor Anthony Ozoenem is een multi-getalenteerde zanger en songwriter, hij komt uit het oostelijke deel van Nigeria, de staat Enugu.  Hij is de eerste zoon vanuit een gezin bestaande uit zeven jongens. Hij begon jong met zijn muziekreis. Als kind was hij verliefd op muziek gemaakt door geweldige sterren als Michael Jackson, Chris Brown en Fela Kuti. Sindsdien heeft hij zijn streven naar een vooraanstaande carrière in de muziekwereld nooit opgegeven. Hij begon zich toen in te schrijven voor het St. Theresa-kinderkoor in zijn kerk, hij zong zich een weg naar grote wedstrijden en optredens, waarbij hij de gemeenschap en verschillende merken vertegenwoordigde op verschillende platforms.

Buzzor Dillz is naar meer dan 7 landen over de hele wereld gereisd om te experimenteren en te leren over de beste soort muziek die elke goede muziekliefhebber over de hele wereld kan uitbrengen.

Zijn nieuwste EP getiteld “Love & Hennessy”, die bestaat uit 6 geweldige liedjes, bezingen verhalen over zijn reis door het leven, de ups en downs, de ontkenningen en afwijzing, het feest, drank en seks, de vrolijke en eenzame tijden. De EP zal gauw uitkomen voor alle muziekliefhebbers. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!