Eigenaar Blue Grand Café: “Toegang is mogelijk gemaakt met strikte vereisten”

Blue Grand Café is een populaire plek geworden vanwege optredens van muziekgroepen. Het café heeft de afgelopen periode, in de maand november, gebruik gemaakt van de kleine versoepeling en enkele bijeenkomsten georganiseerd.

Eigenaar Vijay zegt in gesprek met Dagblad Suriname: “Het zijn bijeenkomsten geweest met strikte regels onder andere burgers in de leeftijdscategorie 25+ zijn toegelaten, volledig vaccinatiebewijs en ID waren de volgende vereisten om het Blue Grand Café te bezoeken. Ook is aan temperatuurmeting gedaan. Op de afstand 1,5 tot 2 meter en aantal beschikbare tafels is ook gelet.”

“Vanuit de zijde van Blue Grand Café is de controle en handhaving goed verlopen. Het was de bedoeling dat de overheid haar controle uitoefent en mogelijk het model overneemt. Het is een plek voor heerlijk eten, cocktails, Live Entertainment en veel meer. We waren een hele tijd dicht geweest, maar uiteindelijk moet het personeel betaald worden en de onderhoudskosten. Zodoende zijn wij verder gaan denken en met de aangepaste tijden een stap genomen.  Het is een aangepast terras en geschikte ruimte. Ook voor ons team is de gezondheid van de medemens op de eerste plaats. Waar nodig is het team bereid om meer regels toe te voegen als dat nodig is in de komende tijd. Wij hopen dat de overheid eraan gaat denken om met protocollen wat meer bijeenkomsten mogelijk te maken. Ontspanning is ook belangrijk voor ons als mens”, aldus de eigenaar. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!