34 personen Covid-positief getest woensdag uit 448 testen en 2 personen aan virus overleden

Aan het Covid-19 virus zijn woensdag 1 december twee personen overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt nu 1.169. In totaal zijn woensdag 34 personen positief op het virus getest uit 448 uitgevoerde testen. Dat meldt het Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, woensdagavond.

34 Personen werden positief getest en volgens het dashboard is geen enkele patiënt woensdag genezen verklaard. 448 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen woensdag 8 patiënten en in totaal liggen 19 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er dinsdag 18. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

Het BOG Covid-19 dashboard toont 1 december nog steeds 2 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.882.

PK

error: Kopiëren mag niet!