Twee drugsverkopers aan Waterkant in de kraag gevat

R.A. (30) en zijn 44-jarige kompaan M.C. zijn zondag 28 november na bekomen en uitgewerkte informatie bij het oud veerplein aan de Waterkant opgespoord en aangehouden, aldus bericht het Korps Politie Suriname woensdagmiddag 1 december.

Op de verdachte R.A., die toegaf drugsverkoper te zijn, troffende rechercheurs 23.76 gram marihuana, een blokje hasj van 79.32 gram, een digitale weegschaal en een geldbedrag in SRD aan. Zowel de drugs als het geldbedrag, waarvan een deel de drugsopbrengst moest zijn, werden in beslag genomen.

Verder zagen de agenten, dat M.C., die zich op krukken voortbeweegt, bij het zien van de politie drugs weggooide. Zij gingen op onderzoek uit en achterhaalden de drugs. Bij confrontatie gaf de verdachte toe ook drugverkoper te zijn. Het ging om 4.27 gram cocaïne en 2 wikkels marihuana die deze verdachte had weggegooid.De drugs en een geldbedrag in SRD, dat vermoedelijk de drugopbrengst moest zijn, werden door de politie in beslag genomen.

Beide drugsverdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!