Jacqueline Fernandez kust oplichter Sukesh Chandrasekhar in spiegel-selfie

Actrice Jacqueline Fernandez lag onder de scanner van het directoraat Handhaving als getuige in een Rs. 200 crore witwaszaak. Er waren berichten, dat hoofdverdachte Sukesh Chandrasekhar, tegen wie een onderzoek loopt wegens bedrog en afpersing, kort aan het daten was met de Bollywood-ster. Vorige week ging een foto van Sukesh en Jacqueline viraal.

Nu heeft Bollywood Hungama toegang gekregen tot een foto waarop Jacqueline Sukesh kust in een spiegel-selfie.

Volgens rapporten hebben ED-bronnen gezegd, dat Sukesh Chandrasekhar Jacqueline Fernandez ongeveer vier keer in Chennai had ontmoet en zelfs een privéjet voor haar had geregeld.

Vorige maand werd Jacqueline Fernandez zeven uur lang ondervraagd door het directoraat Handhaving (ED) in verband met de afpersingszaak van Rs 200 crore waarbij oplichter Sukesh Chandrashekhar en zijn vrouw, actrice Leena Maria Paul betrokken zijn. Chandrasekhars advocaat Anant Malik had eerder beweerd, dat Jacqueline een relatie had met Sukesh. De woordvoerder van Jacqueline heeft dit echter ontkend.

In haar aanklacht heeft de politie van Delhi Sukesh Chandrashekhar en 13 anderen beschuldigd van het oplichten van de vrouw van de voormalige promotor van Ranbaxy voor een bedrag van Rs 200 crore. Ambtenaren geloven dat Chandrashekhar Rs 200 crore van de klager heeft afgeperst door te beweren dat hij de vrijlating van haar man uit de gevangenis zou vergemakkelijken.

error: Kopiëren mag niet!