Voetbalsportbenodigdheden voor jeugdigen in Commewijne

De Stichting Wan Betre Cawna heeft voetbalsport minnende jeugdigen van Zoelen in het district Commewijne zondag 28 november verrast met sportmateriaal waaronder voetbalkleding en benodigdheden zoals, broeken, truitjes, sokken, schoenen, scheenbeenbeschermers, voetballen en fluiten. Het gaat om een schenking van de sportvereniging Execssior’20 uit Nederland.

Verheugd

De zending werd mede mogelijk gemaakt door de heer Edson Kalloe vader van Excelsior jeugdspeler Kanan, die Commewijne een warm hart toedragen. “De jeugdspelers van Zoelen zijn verheugd. Jeugdige voetballers van Mariënberg, Tamanredjo en Meerzorg worden in de komende dagen ook voorzien van voetbalsportbenodigdheden uit de zending van Exelsior’20-Nederland”, aldus voorzitter Marlon Budike van Stichting Wan Betre Cawna.

HD

error: Kopiëren mag niet!