Waka Psa Experience – Mini Ondernemers Beurs: Een minibeurs met de focus op jonge ondernemers

Op dinsdag 30 november wordt een Waka Psa Mini Ondernemers Beurs gehouden. De beurs wordt georganiseerd door zes jonge ondernemers: Melissa Van Els van M.E.L.S Cosmetics, Andwele Mack van Brothers Mixtures, Joëlle Pinas van The Butler, Sherona Moti van Z’s Rolls, Cristel Wongsokromo van CJay’s en Tanisha Mandoeng van TRM’s. De jonge ondernemers geloven in samenwerken en samen succes boeken. 

Joëlle Pinas, eigenaresse van The Butler, zegt in een reactie tegenover Dagblad Suriname dat de naam Waka Psa letterlijk “Door Lopen” betekent. “Door de corona-pandemie moesten we rekening houden met het feit dat mensen niet al te veel in een ruimte bleven, daarom hebben we gekozen voor een walk-through beurs, waar je kunt komen, kijken, kopen en doorlopen. ‘Ie kan Waka Psa!’ Het is een nieuwe ervaring, waarbij jonge ondernemers die bij elkaar komen, één keer laten zien wat ze het beste kunnen. Waka Psa Experience!”

Het doel van dit evenement is om meer exposure te creëren, elkaar ondersteunen en motiveren in deze moeilijke tijden en potentiële samenwerkingen aan te gaan. Waka Psa Experience is een jong Surinaams idee dat jonge ondernemers een platform geeft om grote dromen waar te maken, zegt Pinas. In totaal doen 30 ondernemers mee aan de beurs.

Pinas stelt, dat dit een minibeurs is met de focus op jonge ondernemers, dus het eerste wat bezoekers mogen verwachten zijn nieuwe producten en frisse ideeën. “Zo is er bijvoorbeeld lokaal gemaakte cosmetica, bijoux, apart dessert, cocktails, crafts, en nog een heleboel leuke producten. Bezoekers mogen verwachten dat deze mini beurs je inspiratie geeft om met jouw talent iemand anders van dienst te kunnen zijn.”

SK

error: Kopiëren mag niet!