Centrale Markt heeft nu ook een drive thru

De Centrale Markt wordt nu ook gebruikt als een drive thru markt. Marktmeester Anil Dhanai zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat dit kan zorgen voor een betere verkoop. “De verkoop gaat al enkele dagen niet zoals men verwacht en de meeste mensen die bij het gedeelte buiten de markt verkopen kunnen niet praten van een aanloop. Daardoor zagen zij het ook niet meer zitten of kwamen enkele dagen niet meer op de markt om te verkopen en dus moest er een oplossing komen.”

“Ook heb je burgers die de markt binnen willen, maar niet ver willen parkeren of misschien ook door het weer niet de markt in willen. Hierdoor ontstond het idee ook om een drive thru markt mogelijk te maken. De mensen kunnen vanuit hun auto inkopen doen en alles is bereikbaar, van groentesoorten tot vis en vleeswaren”, zegt de marktmeester.

“De Covid-maatregelen blijven wij ongeacht volgen, dat geldt ook voor de bezoekers die de markt binnenkomen, de standhouders en ook de drive thru bezoekers. De drive thru bezoekers gaan via de hoofdingang naar binnen, volgen de bocht en gaan via de andere poort, dus de uitgang, de markt uit. De bezoekers die normaliter de markt bezoeken kunnen hun boodschappen ook normaal doen.”

Verder zegt de marktmeester, dat de bezoekers binnen kunnen en gebruik kunnen maken van de markt, zowel binnen als buiten. Met een goede samenwerking met de standhouders en de bezoekers hoop ik dat dit slaagt en een blijvende oplossing wordt”, aldus de marktmeester. 

TM

error: Kopiëren mag niet!