88-Jarige automobilist rijdt dak- en thuisloze man dood op Anton Dragtenweg

Een voetganger, van wie de personalia nog niet bekend zijn, maar van wie wel bekend is, dat hij een zwerversbestaan leed, is maandagavond door een personenauto dodelijk aangereden op de Anton Dragtenweg, zo meldt de politie dinsdagmiddag 23 november.

Het voorlopig politieonderzoek wijst uit, dat zowel de 88-jarige automobilist A.R. als de voetganger vanuit de richting Leonsberg kwamen en gingen richting de Bonistraat. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe de aanrijding ter hoogte van de Powisistraat heeft plaatsgevonden. 

De afdeling Digitale Recherche zal met in veiligheid gestelde camerabeelden het technisch onderzoek in samenwerking met de afdeling Forensische Opsporing verrichten.

Hangende het onderzoek is het lichaam van de voetganger in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Nadere bijzonderheden omtrent dit ongeval volgen.

error: Kopiëren mag niet!