Waka Pasi en Roseveltkade van 24 november 18.00 uur – 25 november 14.00 uur afgesloten: veiligheidszone

In verband met de plechtigheden rond 46 jaar Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname wordt een veiligheidszone ingesteld rond het Kerkplein, het Onafhankelijkheidsplein en omgeving. Dit gebied is gedurende de officiële activiteiten afgesloten voor het publiek. Behalve de genodigden en speciaal geregistreerde worden er geen personen toegelaten. In de zone mag men zich ook niet zonder toestemming bevinden. Dit meldt het commissariaat Paramaribo Noord-Oost.

De total lockdown in verband nationale feestdagen komt voor 25 november te vervallen. De partiële lockdown, het uitgaansverbod van 23.00 uur tot 5.00 uur blijft van kracht. Het uitgaansgebied dat bekend staat als Waka Pasi en het verlengde daarvan, de Roseveltkade, bevinden zich op die dag in de ingestelde veiligheidszone en zullen op 24 november vanaf 18.00 uur gesloten zijn voor het bestemmingsverkeer. 

De toegangspoorten van de Palmentuin zullen vanaf 24 november, 18.00 uur, tot en met 25 november 14.00 uur gesloten zijn voor het publiek. De veiligheidszone zal op 25 november om 14.00 uur opgeheven worden en het gebied zal opengesteld zijn.

Er wordt vanuit het commissariaat Paramaribo Noord-Oost een beroep gedaan op eenieder om zoveel mogelijk Srefidensi in een veilige thuisomgeving te herdenken. 

error: Kopiëren mag niet!