Zanger Andy Singh uit Trinidad getroffen door een beroerte>

De artiest Andy Singh uit Trinidad heeft in de afgelopen jaren ook tal van optredens gehad in Suriname. Hij staat bekend als de chutney zanger uit Trinidad. Hij is tevens de zoon van wijlen “Ras” Nancoo Singh, een beroemde artiest uit de jaren zestig. Andy is qua muziek actief geweest in verschillenden muziekgroepen, waaronder Melobugz.

Zijn dochter Ahalia Singh laat in gesprek met Dagblad Suriname weten, dat haar vader op 24 oktober een beroerte kreeg. Ahalia Singh heeft een GoFundMe-pagina opgezet.

Hierbij schreef zij onder anderen: “Mijn vader, Andy Singh, zoals sommigen misschien weten van zijn zang hier in Trinidad, kreeg onlangs een beroerte, op zondag 24 oktober. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en is op vrijdag 29 oktober ontslagen. Ze vertelden ons, dat ze niet veel meer konden doen en adviseerden ons om hem privé te nemen. De beroerte heeft een deel van zijn hersenen beschadigd. Dit is heel zwaar geweest voor ons hele gezin, emotioneel, mentaal en financieel. We hebben privé met twee artsen overlegd, maar omdat hij qua gezondheid zo gecompliceerd is, moeten we tests doen om erachter te komen wat er precies aan de hand is. Hij moet logopedie en fysiotherapie ondergaan, evenals een reeks strikte medicijnen. Hij is niet in staat om te werken en zelfs met de salarissen van mij en mijn zus samen kunnen we niet al zijn medische rekeningen betalen. De doktoren gaven aan, dat het een lange weg naar herstel zal zijn, daarom zouden we dankbaar zijn voor alle steun, als je hem kende van zingen, of als je gewoon zou willen dat onze vader beter wordt, elke donatie wordt graag geaccepteerd.”

Voor elke donatie mag contact opgenomen worden via de Facebookpagina Andy Singh.

Ook namens directie en personeel van Dagblad Suriname een spoedig herstel gewenst. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!