Echtpaar Jadoenath-Jagessar gehuldigd voor gouden huwelijk

Het echtpaar Jadoenath-Jagessar heeft het feit mogen gedenken dat ze 50 jaar geleden zijn getrouwd. Het Burger Informatie Centrum van het commissariaat Wanica Zuid-Oost laat via haar Facebookpagina weten, dat het echtpaar bezoek heeft gehad van districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman, districtssecretaris Stephen Dompig, de adjunct districtssecretarissen Revenna Sanches Revenna en Astrid Wengo en collega’s van het kabinet van de districtscommissaris. Er werden een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto overhandigd aan het jubilerende echtpaar. De middelen die gepaard gaan bij zo’n jubileum worden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

Echtgenoot Goeroedat Jadoenath is geboren op 21 april 1945 in het district Suriname. Hij startte zijn loopbaan als landbouwer. Daarna was hij truckhouder. Nu is hij staaltechnisch werker tot heden.

Echtgenote Kewlawatie Jagessar is geboren op 21 maart 1952 in het district Saramacca. Na het huwelijk had zij de zorg voor het gezin.

Het huwelijk van het echtpaar is gearrangeerd. Na de kennismaking stapten zij in het huwelijk op 13 november 1971 in het district Paramaribo. Het echtpaar is gezegend 1 dochter en 2 zonen. Daarnaast hebben zij 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Als hoogtepunt gaf het echtpaar aan, het opzetten van hun eigen aannemingsbedrijf door één van de zonen.

error: Kopiëren mag niet!