Zanger Shaniel Nanhoe en de muziekscene

De Surinaamse zanger Shaniel Nanhoe is actief bezig in de muziekscene. Hij heeft recent weer mogen werken aan een nieuw musiek project van The Boss Promotion en KRS Royal.

Nanhoe zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat “Mujhko Apne Gale Lagalo” een project is geweest gebaseerd op een aanvraag. Het muzikale gedeelte is gedaan door Shoenemoen Wagid Hosain, Art en Visual door Napster Pro Studio.

“Het is altijd een eer om een lied van de legendarische zanger Mohammed Rafi te mogen nazingen en justice mee te doen. Het is origineel een lied uit de film Hamrahi. De coversong is heel goed ontvangen, dat blijkt uit feedback en ‘shares’ op social media.”

Muziekliefhebbers mogen meer projecten verwachten, waaronder nog drie van The Boss Promotion en KRS Royal en een eigen project zijn in de maak. “Verder mag men meerdere stijlen en improvisaties verwachten”, zegt de zanger. Shaniel is al ongeveer drie jaren lid van muziekformatie Sweet Melodies Forever onder leiding van Deepak Bidesie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!