Een zakenman in Mumbai dient fraudezaak in tegen Raj Kundra – Shilpa Shetty reageert

Een zakenman in Mumbai, Nitin Barai, heeft een rechtszaak aangespannen tegen Bollywood-acteur Shilpa Shetty en haar man Raj Kundra. De zakenman heeft een klacht tegen hem ingediend, omdat hij hem zou hebben gedupeerd voor een bedrag van Rs 1.51 crore. De FIR (First Information Report) werd zaterdag ingediend op het politiebureau van Bandra.

Volgens de klacht vroeg Kaashif Khan, de directeur van SFL Fitness Company, in juli 2014, samen met Shilpa Shetty en Raj Kundra en anderen hem om Rs 1.51 crore in de onderneming te investeren om winst te maken. De zakenman in zijn klacht beweert ook, dat het SFL Fitness-bedrijf hem verzekerde van een franchise en het openen van een sportschool en spa in Hadapsar en Koregaon in het naburige Pune. Het kwam echter niet uit, volgens de FIR.

De zakenman in zijn klacht voegde er ook aan toe, dat toen hij zijn geld terug vroeg, ze hem naar verluidt met hetzelfde bedreigden. De politie van Bandra registreerde de FIR onder verschillende secties van het Indiase Wetboek van Strafrecht, waaronder 420 (fraude), 120-B (criminele samenzwering), 506 (criminele intimidatie) en 34 (gemeenschappelijke bedoeling).

Reagerend op de FIR geregistreerd onder hun naam Shilpa Shetty, schreef Kundra op Twitter: “Werd wakker met een spar geregistreerd in Raj en mijn naam! Geschokt!! Om het record recht te zetten, Sfl Fitness, een onderneming gerund door Kashiff Khan. Hij had naamgevingsrechten van het merk Sfl genomen om Sfl Fitness Sportscholen in het hele land te openen. Alle deals werden door hem gesloten en hij was ondertekenaar in bankzaken en dagelijkse zaken. We zijn niet op de hoogte van zijn transacties en we hebben ook geen enkele roepie van hem ontvangen voor hetzelfde. Alle franchisenemers hebben rechtstreeks met Kashiff gehandeld. Het bedrijf is in 2014 gesloten en werd volledig beheerd door Kashiff Khan. Ik heb de afgelopen maanden heel hard gewerkt, en het doet me pijn om te zien dat mijn naam en reputatie beschadigd raken en zo losjes worden gesleept, om oogbollen te krijgen. Mijn rechten als een Wetsgetrouwe trotse burger in India moet worden beschermd. Met dankbaarheid Shilpa Shetty Kundra”.

error: Kopiëren mag niet!