Rajkummar Rao en Patralekhaa getrouwd in Chandigarh

In het weekend deden foto’s de ronde op social media van Rajkummar Rao en Patralekhaa’s pre-huwelijksfestiviteiten met een wit thema. Een video van Rajkummar die op één knie gaat en zijn oude vriendin ten huwelijk vraagt, ging viraal. Het stel is inmiddels getrouwd in Chandigarh in een hotel in het bijzijn van hun vrienden en familie.

Rajkummar Rao en Patralekhaa hebben de eerste foto van hun huwelijksceremonie gedeeld. Het paar ziet er prachtig uit in traditionele Indiase kleding en ze flitsen met hun gelukkige glimlach. “Eindelijk, na 11 jaar liefde, romantiek, vriendschap en plezier, ben ik vandaag met alles getrouwd, mijn zielsverwant, mijn beste vriend, mijn familie. Vandaag is er geen groter geluk voor mij dan je echtgenoot genoemd te worden @patralekhaa Hier is voor altijd.. en verder”, schreef Rajkummar, die de eerste foto’s van hun huwelijksceremonie deelde.

Voor de verlovingsceremonie was Patralekhaa gekleed in een wit met zilver versierde jurk en Rajkummar zag er scherp uit in een witte sherwani. In een van de video’s ging hij op één knie zitten om ringen uit te wisselen en een huwelijksaanzoek te doen. De twee dansten toen ook samen.

De gastenlijst is beperkt tot 100-150 personen met inachtneming van alle Covid-19-protocollen. Volgens berichten hebben beroemdheden als Huma Qureshi, Farah Khan, Amar Kaushik en anderen de bruiloft bijgewoond.

error: Kopiëren mag niet!