Commissariaat Para: “Vanuit commissariaat en met hulp ondernemers wordt alles ingezet, om district weer schoon te krijgen”

Het Commissariaat van Para bericht zondag 14 november, dat er extra medewerkers zijn ingezet om het aangeboden huisvuil af te voeren. “Vanuit het commissariaat en met de hulp van ondernemers wordt alles ingezet, om het district weer schoon te krijgen. Intussen wordt aan de regering getrokken om de ondernemer die belast was, uit te betalen en te behouden, zodat die wederom kan starten met vuilophaal”, aldus het commissariaat.

Zoals bekend is, is vuilophaal in Para, iedere keer een probleem. De buurtbewoners gaven recentelijk aan, dat er anderhalve maand geen vuil is opgehaald. De grote ondernemer die belast is met vuilophaal in Para, heeft haar werkzaamheden gestaakt vanwege financiële tekortkomingen zijdens de overheid.

De districtscommissaris van Para, Marlene Joden, zegt in een reactie tegenover Dagblad Suriname, dat het commissariaat ondernemers bereid heeft gevonden om een donatie te geven om de kraakperswagen in orde te maken. “En verder doet het commissariaat alles zelf.” Vanaf de Pallisadeweg/Indira Gandhiweg is al vuil opgehaald en ook in het oosten van Para, Martin Luther Kingweg (Paranam en omgeving), zegt Joden.

SK

error: Kopiëren mag niet!