Buschauffeur zonder rijbewijs probeert tevergeefs aan politie te ontsnappen

Agenten van de afdeling Automatische Nummerplaten en Registratie Systeem (ANRS) hebben afgelopen vrijdag opgetreden tegen lijnbuschauffeurs die de verkeersregels niet naleefden in het verkeer. Eén chauffeur werd op het Latour project op heterdaad betrapt toen hij bij de doorstroming van het verkeer tijdens het ochtendspitsuur onnodig het verkeer ophield, aldus bericht het Korps Politie Suriname maandagochtend 15 november.

De agenten hebben geprobeerd de chauffeur staande te houden, maar deze negeerde echter het bevel en reed door. Het lukte de agenten de buschauffeur toch staande te houden. Bij navraag naar de bescheiden van de bus, kon de man geen rijbewijs en verzekeringsbewijs tonen aan de politie. 

Hem werd ook voorgehouden dat het overige verkeer ernstig last heeft ondervonden door zijn rijgedrag. Aan hem werd een proces-verbaal uitgereikt inzake de door hem begane overtredingen. De eigenaar van de bus moet zich ter verificatie met een geldige busvergunning aanmelden bij het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme.

error: Kopiëren mag niet!