Minister Ramsaran verhuist naar Saramacca om verkiezingskar voor PL te gaan trekken

Door de voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL), Paul Somohardjo, is tijdens een zondag gehouden structurenvergadering bekendgemaakt, dat in het kader van de versterking van de partij naar de komende verkiezingen toe, is besloten, dat de huidige minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Uraiqit Ramsaran, zal verhuizen naar Saramacca. 

Door de voorzitter is aangegeven, dat dat alle districten in opmars zijn. Alleen in Saramacca gaat het nog een beetje stroef. Als coach overziet hij het politiek veld. Daarom is door hem besloten om een sterke speler van de PL naar Saramacca te doen verhuizen, die de kar in dit district zal gaan trekken.

Samiadi Gustaaf door PL voorgedragen als ambassadeur in Venezuela

De tweede mededeling door Somohardjo gedaan, betreft het in het vooruitzicht stellen van de ambassadepost in Venezuela door vice-president Ronnie Brunswijk, vanuit zijn aandeel in de coalitie. De heer Samiadi Gustaaf zal door de PL worden voorgedragen om die post in te vullen.

Door de PL- voorzitter is de goede vriendschapsband met de vicepresident nog eens benadrukt. De houding van Brunswijk naar de PL, wordt bijzonder gewaardeerd, zegt de voorzitter van de PL. Verder geeft hij aan, er geloof in te hebben, dat deze vriendschap de basis vormt voor het verder uitbreiden en vergroten van de Ana Makaandi/ Gotong Royong beweging.

error: Kopiëren mag niet!