92 personen Covid-positief getest maandag ui 765 testen en geen patiënten aan virus overleden

Het Covid-virus heeft maandag 15 november geen patiënten het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, maandagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.139.

92 Personen werden positief getest (vrijdag 63, zaterdag 33 en zondag 32) en volgens het dashboard is slechts 1 patiënt maandag genezen verklaard. 765 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen maandag 8, dat waren er zaterdag nog 16 patiënten en in totaal liggen 35 personen met het virus in een ziekenhuis. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuisopnames, dat schommelde ruim een week geleden nog rond de 70.

De Covid-19 dashboard toont 15 november geen personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.170.

PK

error: Kopiëren mag niet!