Hamilton toont weer zijn klasse in GP van Brazilië – Achterstand in WK-titelstrijd nu 14 punten op Verstappen

Max Verstappen is vanaf de tweede startpositie niet in geslaagd om de bloedstollende GP van Brazilië zondagmiddag op zijn naam te schrijven. Ondanks een weekend vol met gridstraffen en diskwalificaties, wist de razendsnelle Lewis Hamilton de race vanaf P10 te winnen, voor de Nederlander en zijn ploeggenoot Valtteri Bottas.

Door de zege is de Britse coureur van Mercedes weer ingelopen op de Limburger in de extreem spannende strijd om de WK-titel.

Want door de winst op het circuit van Interlagos pakt Hamilton zeven punten terug en staat nu 14 punten achter op Verstappen, met nog drie races te gaan.

Het seizoen gaat niet worden beslist in Doha, Qatar, volgende week. De MotoGP-baan is voor iedereen nieuw. Net als het circuit in Jeddah, Saoedi-Arabië, waar de voorlaatste race gepland staat. Maar, misschien eindigt het allemaal wel pas in Abu Dhabi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: