Amerikaanse MMA-vechter Lohsen moet teelbal missen na trainingspartijtje

Voor MMA-vechter Christian Lohsen eindigde een trainingspartijtje in een hel. De Amerikaan werd met een knie vol in zijn edele delen geraakt en de blessure was zo erg, dat hij met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht.

Hier bleek dat een van zijn teelballen niet meer te redden was, waarna de artsen deze besloten te verwijderen. Ondanks de schrik zag Lohsen er de lol wel van in. Op Instagram noemt de vechter zichzelf al gekscherend ’One Ball Wonder’.

Volgens de doktoren heeft het gelukkig geen effect op de kinderwens van Lohsen, maar hij waarschuwt zijn toekomstige tegenstanders wel alvast. “Als ik mijn andere teelbal ook verlies, is mijn kinderwens wel in gevaar. Dus als je mij vanaf nu op mijn ene teelbal slaat, zijn we geen vrienden.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: