Openbare Werken doneert aan Stichting Su Aid

Stichting Su Aid is een Surinaamse hulporganisatie die jaarlijks geld inzamelt dat ze ontvangt uit giften en opbrengsten van verscheidene overheidsinstanties en bedrijven uit de particuliere sector. Dit jaar wordt door de instelling gecollecteerd voor de Nier Stichting Suriname, ter uitbreiding en renovatie van het Nationaal Nierdialyse Centrum aan de Henck Arronstraat. In dit kader heeft het ministerie van Openbare Werken (OW) een donatiebox helpen vullen.


Het Nationaal Nierdialyse Centrum (NNC) verkeert reeds geruime tijd in een slechte staat. Om patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn is renovatie van de gebouwen van groot belang. De Nier Stichting Suriname werkt samen met Stichting Su Aid om een groot deel van de kosten die nodig zijn om het NCC te renoveren en uit te breiden, op te halen. Enkele influencers helpen mee gelden te verzamelen. Influencer Kayleigh Tseng Ching Lien bracht onlangs een donatiebox naar het OW-ministerie om een bijzondere bijdrage in deze sociale aangelegenheid.

De donatiebox is langs alle afdelingen op het hoofdkantoor van OW rondgegaan, waarbij medewerkers in de gelegenheid werden gesteld om een vrijwillige bijdrage te doen. OW Sectie Oost kwam speciaal langs om voor dit goed doel te doneren.

Het ophalen van de financiële bijdrage bij het OW-ministerie verliep spontaan en succesvol. Het ministerie van Openbare Werken wenst het NNC succes met het voortzetten van de ophaalactie.

error: Kopiëren mag niet!