Geen personen vrijdag aan Coronavirus overleden en 63 mensen positief getest

Het Covid-virus heeft vrijdag 12 november geen patiënten het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, vrijdagavond rond tien uur. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.133..

63 Personen werden positief getest en volgens het dashboard zijn 6 patiënten vrijdag genezen verklaard. 494 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen vrijdag 17 patiënten en in totaal liggen 54 personen met het virus in een ziekenhuis. De afgelopen dagen is er een redelijk stabiele dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuisopnames, dat schommelde enige dagen rond de 70.

De Covid-19 dashboard toont 12 november twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.013.

PK

error: Kopiëren mag niet!