Politie en Justitie vragen steun samenleving in zoektocht naar verdachte Rodrigues Marciano ‘Mao’ Landveld

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Rodrigues Marciano ‘Mao’ Landveld. De verdachte is geboren op 17 augustus 1986 en woonde aan de Smaragdstraat 33 in Paramaribo.

‘Mao’ wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, overtreding van de Wet op Verdovende Middelen, medeplegen van overtreding van de Wet op Verdovende Middelen en overtreding van de wet strafbaarstelling van de wet op money laundering.

S I G N A L E M E N T

                                       GESLACHT...................................................MANNELIJK

                            ETNICITEIT..................................................MARRON
                                 
HUIDSKLEUR…………………………                   …..DONKER BRUIN

HAARDRACHT………………………..................................……KAAL GESCHOREN HOOFD

POSTUUR…… ...............................…………………………….NORMAAL (STEVIG GEBOUWD)

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie via telefoonnummer 455830, het Command Center via 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!