Na het huwelijk van Katrina Kaif en Vicky Kaushal zullen 6 Bollywood-paren hun relatie officieel maken

B-town staat bol van trouwreportages en geruchten. De meest spraakmakende bruiloft is die van Vicky Kaushal en Katrina Kaif, die naar verluidt in december plaatsvindt. De twee hebben naar verluidt het Six Senses Fort Barwara van Sawai Madhopur op slot gedaan. Er zijn ook andere beroemdheden die de krantenkoppen hebben gehaald voor hun huwelijksreportages, zoals Rajkummar Rao-Patralekha, die zou zo is vernomen binnen een paar dagen in het huwelijksbootje stappen (10, 11, 12 november). Laten we een dekko houden bij meer B-town-paren die het volgend jaar misschien officieel maken.

Arjun Kapoor en Malaika Arora zijn al een paar jaar aan het daten. De twee worden hecht, maar hebben nog niet gesproken over het officieel maken van het gezin. Hun nieuwste traditionele looks voor de Diwali-bash deden opnieuw huwelijksgeruchten ontstaan. Zullen Malla en Arjun het volgend jaar officieel maken?

Ranbir Kapoor-Alia Bhatt

De bruiloft van Ranbir Kapoor en Alia Bhatt is een andere meest besproken B-town-bruiloft van de laatste tijd. Terwijl ze exclusief met BollywoodLife.com sprak, had Soni Razdan onthuld dat ze geen idee heeft wanneer haar dochter zou gaan trouwen. De afgelopen twee jaar hebben de huwelijksgeruchten van Ranbir en Alia de sociale media en de industrie stormenderhand veroverd.

KL Rahul-Athiya Shetty

De Indiase cricketspeler en knappe hunk KL Rahul en Bollywood’s doe-eyed schoonheid Athiya Shetty zijn al een tijdje aan het daten. De twee hebben papperige berichten voor elkaar gedeeld. Zullen ze het volgend jaar officieel maken? Goed, laten we even kijken…

Mouni Roy-Suraj Nambiar

Onlangs haalde Mouni Roy de krantenkoppen voor haar vermeende huwelijk met de in Dubai gevestigde zakenman Suraj Nambiar. Geen van beiden heeft echter een verklaring uitgebracht. Het valt nog te bezien of ze het volgend jaar officieel zullen maken.

Tara Sutaria-Aadar Jain

Tadap-actrice Tara gaat al een tijdje goed met Aadar. Tara wordt zelfs gespot op familiebijeenkomsten met Aadar. De twee lijken de dingen in een langzamer tempo op te pakken en te genieten van het heden. Hun fans zouden heel blij zijn als ze het samen met Ranbir-Alia in 2022 officieel maken.

Pulkit Samrat-Kriti Kharbanda

Pulkit Samrat en Kriti Kharbanda zijn ook al een paar jaar met elkaar aan het daten. Ze wonen naar verluidt samen en zouden hun relatie waarschijnlijk naar een hoger niveau tillen door het tegen 2022 officieel te maken.

Rakul Preet Singh-Jackky Bhagnani

Op haar verjaardag dit jaar maakte Rakul Preet Singh officieel dat zij en Jackky Bhagnani elkaar zien. Hun papperige post verraste veel fans. 

error: Kopiëren mag niet!