Sanjay Dutt pronkt met zijn grijze haar als ambassadeur van Zanzibar: ‘Vereerd om de kans te krijgen’

Bollywood-acteur Sanjay Dutt heeft de rol van ambassadeur van Zanzibar op zich genomen. Dutt bezocht onlangs de eilandstad in de Indische Oceaan en ontmoette een paar hoogwaardigheidsbekleders. Hij plaatste foto’s van zijn bezoek op social media.

Sanjay deelde de foto’s op Instagram en schreef: “Het was een genoegen je te ontmoeten @dr.hmwinyi. Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om bij te dragen aan de investerings-, gezondheids- en onderwijssector van Zanzibar en om de ambassadeur te zijn om het toerisme voor deze prachtige eilandstad te promoten, met de steun van uw regering.”

De acteur plaatste nog een foto met de premier van Tanzania en schreef: “Het was echt een eer om de geachte premier @kassim_m_majaliwa te hebben ontmoet! Ik ben blij dat ik de Tanzaniaanse filmindustrie kan steunen en ook kan investeren in het toerisme van je prachtige land! Ik hoop snel weer te bezoeken!”

Sanjay Dutt is van plan te investeren in de investerings-, gezondheids- en onderwijssector van Zanzibar en daarnaast ambassadeur van de stad te worden.

error: Kopiëren mag niet!