Rani Mukerji onthult dat ze verliefd was op Aamir Khan tijdens Ghulam shoot

Bunty Aur Babli sterren Rani Mukerji en Saif Ali Khan zullen te zien zijn in de show The Big Picture gehost door Ranveer Singh. De sterren zullen enkele interessante anekdotes delen en enkele onthullingen doen over de show.

Zodra Rani bij de show arriveerde, maakte Ranveer van de gelegenheid gebruik om het iconische nummer ‘Aati Kya Khandala’ opnieuw te maken met de actrice. Ze creëerden ook de beroemde luciferactie die iedereen zich zou herinneren.

Rani onthulde ook dat ze verliefd was op Aamir tijdens de opnames van Ghulam en zei dat ze erg nerveus was tijdens hun opname. “Ik heb zoveel van hem geleerd tijdens Ghulam, en ook van Shah Rukh tijdens de opnames van Kuch Kuch Hota Hai. Mujhe garv hota hai ki maine unke saath itna saara kam kiya,” zei ze.

Elke zaterdag en zondag om 20.00 uur is The Big Picture te zien op COLORS.

error: Kopiëren mag niet!