Vrouw (27) aangehouden voor verzenden postpakket met cocaïne begin juli

De 27-jarige M.T. die op vrijdag 9 juli een postpakket ter verzending had aangeboden bij één van de postbedrijven te Paramaribo, is afgelopen zaterdag 6 november door rechercheurs van de Narcotica Brigade op haar woonadres te Wanica aangehouden, aldus meldt het Korps Politie Suriname dinsdagavond 9 november.

De douane recherche onderschepte in het aangeboden postpakket 117 gram cocaïne. De cocaïne was in kranten gewikkeld en zat verborgen in een doos met levensmiddelen en kruiden. De drug werd in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De rechercheurs stelden een onderzoek in en na verkregen informatie kon de vrouw worden aangehouden. Ze verklaarde aan de politie dat zij de doos van een kennis had gekregen die haar voorhield dat hij de doos voor een onbekende man moest posten. De kennis benaderde haar toen om de doos voor hem te posten. Verder zei de jonge vrouw, dat zij niet weet waar haar kennis en de andere onbekende man wonen.

Aan de opsporing en aanhouding van de twee mannen wordt gewerkt.

De vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!