VG Himmat en Bruggebouwers overhandigen donaties aan Alliance en aan een 90-jarige moeder te Bakkie

Rollators, fietsen, een badstoel en gereedschapskist zijn zondag overhandigd aan het bestuur en directie van het staatsbedrijf Alliance. De in Nederland gevestigde Vriendengroep Himmat stuurde de ouderenzorg equipment en stichting de Bruggebouwers de fietsen en gereedschappen.

Met deze donaties wordt de helpende hand geboden aan behoeftigen op deze twee plantages. Het nieuw bestuur van Alliance wil de uitloop van bewoners stuitten door de fietsen in te zetten voor inwoners en toeristen en zal ook de eigen reparatie ter hand nemen.

Een 90-jarige moeder te Bakkie werd blij gemaakt met een badstoel. OHM (Organisatie Hindoe Media)-voorzitter Sunita Ramlochan Tewarie en secretaris Roline Sitaldin deden de overhandiging aan het Alliance bestuur onder leiding van voorzitter Sarkoen en directeur Kurban. Bij de overhandiging waren aanwezig de Indiase ambassadeur Balachandran, donateur Kamta en mevrouw Koole-Jamaludin, oud-voorzitter van de Bruggebouwers.

Bij een volgende zending fietsen en gereedschappen wil stichting de Bruggebouwers Alliance en andere instellingen die aan duurzame reparatie en werkgelegenheid willen doen verder ondersteunen. De coördinatie van dit project ligt in handen van Sharda Ramautar in Nederland en Bhagwan Gangaram Panday in Suriname.

Geïnteresseerden en instellingen kunnen contact opnemen met het OHM kantoor via telefoonnummer 465151.

error: Kopiëren mag niet!