‘Tera Nasha’ is een productie van muziekformatie 2CRAZY

De Surinaamse artiesten Kiran Ramgoelam, Angel Valerie en Apache Waria zijn een samenwerking aangegaan voor de nieuwe cover song ‘Tera Nasha’. Het nummer is op 6 november gelanceerd met een bijbehorende clip.

De clip start met en intro waarin Kiran Ramgoelam zijn fitness skills toont. De volledige clip is al te bekijken via YouTube en streamingdiensten.

Het muzikale gedeelte is in orde gemaakt door N-joy Music Studio, Devin Gobind en John Clay. De video opname is gedaan door Sallo. De drie zangers hebben hun zang- en acteertalenten naar buiten gebracht met dit project.

Het is een project gedaan door muziekformatie 2CRAZY en is ook gelanceerd via hun YouTube-kanaal. Een bijzondere dank namens het team gaat uit naar alle sponsoren en een ieder die zijn of haar bijdrage heeft
geleverd aan dit project.

https://www.youtube.com/watch?v=sFdfvnmf3bE

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!