Benjamin Fayah als gastzanger bij Hook & Catch

Het Surinaamse restaurant Hook & Catch organiseert steeds op zaterdagen een Karaoke night. Afgelopen weekend was Benjamin Fayah als gastzanger aanwezig bij Hook & Catch. De artiest reageerde als volgt op de vraag hoe hij de Karaoke night heeft mogen ervaren.

“Het was een erg leuke ervaring, de sfeer was super gezellig en energiek”.

De nieuwste release ‘Waka’ gezongen door Furge Strikt en Benjamin Fayah heeft, door de aankondiging van zijn aanwezigheid tijdens Karaoke Night, veel meer aandacht gekregen.

Deze veelzijdige entertainer heeft de aanwezigen kunnen entertainen met zowel bestaande karaoke nummers als zijn eigen nummers ‘Waka’ en ‘Superman’. Deze zijn te beluisteren op alle streaming platformen zoals Spotify, Deezer en Apple Music.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!