Echtpaar Soekhoe viert Gouden huwelijk

Het echtpaar Soekhoe heeft het feit mogen gedenken dat ze 50 jaar zijn getrouwd, zo meldt het Burger Informatie Centrum van commissariaat Wanica Zuid-Oost. De districtssecretarissen Stephen Dompig Stephen, Ornette Druiventak Ornette, de adjunct districtssecretarissen Revenna Sanches Revenna en Lorraine Dompig vertegenwoordigden districtscommissaris Shafiek Goelaman en hebben de felicitaties overgebracht. Aan het jubilerende echtpaar werd een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto overhandigd.  De middelen die gepaard gaan bij zo’n jubileum worden overgemaakt op een bank rekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

Echtgenoot Soekhoe, Chandredath, is geboren in het district Suriname op 4 juni 1950. Hij bezocht de school. Op 23-jarige leeftijd startte hij zijn baan bij het Transport en Grondverzet  bedrijf voor ongeveer 2 jaren. Daarna gaf hij zijn krachten aan Houtmarkt R. Ragunath te Limesgracht. Zoals elke jonge man kon hij ook een balletje trappen, dit in teamverband bij sportvereniging Netha Dell.

Echtgenote Debisarun, Ramnandi, is geboren op 5 juli 1954 in het district Commewijne. Zij heeft de school doorlopen. Na het huwelijk had zij de zorg over het gezin.

Het huwelijk van het echtpaar is gearrangeerd door families. Nadat de relatie tussen hen hechter werd besloten de families de wederzijdse ouders in kennis te stellen. Op 7 november 1971 stapten zij in het huwelijksbootje. Het echtpaar is gezegend met 2 dochters en 2 zonen en hebben zij 10 kleinkinderen.

Hoogtepunten in het leven van het echtpaar zijn de gewenste doelen die in vervulling zijn gegaan, de bouw van hun eigen woning en dat al hun kinderen zelfstandig volwassen zijn geworden en in hun eigen huis wonen met hun gezin. Het echtpaar belijdt het Hindoe geloof en wel het Sanatan. De hedendaagse activiteiten van het echtpaar is klein landbouw voor eigen gebruik.

error: Kopiëren mag niet!