Expositie Lunar in Readytex Art Gallery met kunstwerken van Surinaamse kunstenaars

Lunar is een expositie In Readytex Art Gallery met kunstinstallaties van Kurt Nahar, Sri Irodikromo, Sunil Puljhun en Shaundell Horton, evenals unieke kunstwerken van ‘local masters’ Erwin de Vries en Lilian Abegg.  Het geheel is vanaf de aanvang goed bezocht. Er is veel belangstelling getoond waardoor het met een week is verlengd.

Er zijn kunstwerken gereserveerd, maar nog niet verkocht. Na afloop van de expositie mogen klanten voor hun werken betalen en direct meenemen. De kopers zijn burgers, alsook kunstverzamelaars. De prijsklasse van een kunstwerk op de Lunar Expositie varieert tussen de $ 300 en $ 2.000. En de werken die niet in de expo zijn opgenomen variëren tot een maximaal bedrag van $ 10.000.

Covid-situatie

“Hoewel wij minder toeristen en gasten krijgen, doen wij ons best in de gallery. Verkoop verschilt hoe dan ook ieder week/maand. De galerie mag men bezoeken tijdens reguliere openingstijden en u kunt zich ook inschrijven om deel te nemen aan onze begeleide bezichtigingssessies voor kleine groepen die op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur zijn gepland”, aldus een medewerker.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!