“Baby” is nieuwste single van King Yagri

Zanger King Yagri is actief bezig in de muziekscene. In de reeks van zijn songs “Yaw Poi” en “Big Man” is het nummer “Baby” erbij gekomen. De nieuwste song is geproduceerd door Elka Sava. Deze song is speciaal gemaakt om de dames in het zonnetje te zetten en is geschoten in Montenegro.

‘Baby ‘is ook te beluisteren op King Yagri’s album MODEL. Het is een album met bekende artiesten, zoals Psycho, Jackson Blai, King Koyeba en nog vele anderen.

Behalve met muziek is de artiest ook sociaal bezig en heeft recent zijn bijdrage geleverd aan het verdelen van meer dan 100 schoolpakketten. Mc Vuure is de promo man van de artiest en geeft aan, dat het sociaal project door de organisatie Papiraland is bewerkstelligd. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!