Nedra zingt “Je leven heb je zelf in handen”

Nieuwste song genaamd “Maak het goed” 

Na zeker vier jaar is een nieuw song van artiest Nedra Anijs gelanceerd. “Maak het goed” is geschreven door Ronny Stern,  Xerxes Bakker en Nedra Anijs. Het lied gaat over een nieuwe frisse start in het leven. Een nieuwe start vanuit de bron van het leven en dat is het hart!, zo wordt vermeld onder de videoclip. 

“Maak het goed” is een fusie van reggae en popmuziek. Het lied is geproduceerd in samenwerking met Guyllaume Wibowo, Nedra, Xerxes Bakker en het gitaarwerk is neergezet door gitarist Bart Janssen. “Maak het goed” is inmiddels te beluisteren en te bekijken via YouTube en streamingdiensten. 

“De inspiratiebron voor mij is echt het leven zelf. De jongste van mijn kinderen was ernstig ziek geworden. Hierdoor moest ik mijn focus verleggen en volledig voor het gezin gaan, waardoor er niet veel ruimte overbleef voor wat anders. Maar, zoals men zegt “Ala takru e tjari wan bun”. Zo heeft ook deze periode mij (ons) uiteindelijk alleen maar goeds opgeleverd. We hebben er een hecht en sterk gezin voor in de plaats gekregen. Mijn dochter is er na een paar jaren weer goed bovenop gekomen. De afgelopen periode kwam er wat ruimte om tussendoor weer de studio in te duiken en hebben we in een rap tempo gewerkt aan nieuwe muziek. Bijna alles wat wij als muzikanten presenteren en uitbrengen is het teamwerk terug te vinden. Een ieder heeft een groot aandeel in het maken van een topnummer waar ik dan weer op de voorgrond het gezicht en de stem van ben”, vertelt de zanger in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!