Man (37) mishandelt erfbewoner met houten balk

De politie van het bureau Livorno heeft zaterdag 30 oktober de 37-jarige J.B. voor zware mishandeling aangehouden. Een jongen was die dag met een armfractuur op het politiebureau verschenen en verklaarde amet een houten balk te zijn mishandeld door zijn erfbewoner J.B., zo bericht het Korps Politie woensdagavond 3 november.

Naar zeggen van het slachtoffer woont hij op een perceel met een aantal erfwoningen, waar de bewoners gebruik moeten maken van een gemeenschappelijke erfkraan. Dit zorgt steeds weer voor problemen. De jongen kreeg 30 oktober ruzie met B. Hij verklaarde dat hij uit het bad kwam en zag dat zijn emmer, die hij onder de kraan had geplaatst om te vullen, door B. was weggehaald. De jongen plaatste vervolgens zijn emmer weer om te vullen. Hierop ontstond er een woordenwisseling tussen hem en B., die uitmondde in een ruzie. Tijdens de ruzie bracht B. hem met een houten balk een slag toe op zijn linker bovenarm.

Het slachtoffer werd voor medische behandeling in een politieauto overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte meldde zich kort daarna op het politiebureau en werd direct aangehouden.
J,B. werd voorgeleid en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!