Roushnie Bodhitewarie, Chef Ar., doet vaak aan giveaways

Chef Ar. Is al meer dan vijf jaar bezig met haar onderneming AR Take Out & Catering Service. Het gaat om een Surinaamse keuken. Roushnie Bodhitewarie heeft altijd koken als hobby gehad. Ze heeft van haar hobby een business gemaakt en zodoende heeft ze bekendheid verkregen als Chef Ar.

Ze begon met bereiden van kleine bakken pom, kip pastei en Javaanse gerechten. Ze is een sociaal denkend persoon, dit blijkt uit de vele giveaways die zij steeds doet. Met de opbrengsten gedenkt ze sociaal zwakkeren. De acties, giveaways, zijn te volgen via haar TikTok-pagina. “Ik doe vaker giveaways en het maakt me gewoon blij. Wat ik vooral heb opgemerkt is hoe meer ik geef, hoe dubbel ik gezegend ben”, zegt Roushnie.

Dit is haar manier om haar volgers en klanten te betrekken bij haar sociale projecten. Chef Ar., de letters staan voor de namen van haar zonen.

Ze heeft het volgende motto: “Als u echt uw buikje vol wil eten, tevens waar voor uw geld krijgen, dan kunt u bij Ar Catering terecht,” Ondanks de Covid-situatie is zij gaan groeien. Zij heeft het met de komst van de pandemie juist drukker gehad, vooral doordat burgers juist op zoek gaan naar heerlijk eten. “Het is bij ons vooraf reserveren, want wij bereiden alle eten vers. Daardoor hebben wij ons topdoel bereikt dit jaar en voor onze Javaanse broeders en zusters de beste nasi rames bereid en ook krioro gerechten voor onze krioro klanten. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar een ieder die ondersteunend bezig is,” aldus Chef Ar.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!