SHARWINSAX: ‘Maravilhosa’ is een Kizomba Track

De Saxofonist Sharwin Pancham en MC V.E.G.A. uit Den Haag zijn een samenwerking aangegaan voor hun nieuwste project genaamd ‘Maravilhosa’. Het is een internationaal Kizomba track geworden. ‘Maravilhosa’ is gelanceerd met een bijbehorende videoclip.

De artiesten zijn heel speciaal voor de opnames van de clip afgereisd naar Kroatië. Het is een productie van WISH, Thomas Blond met als videodirector Rohit Magnifique. Het nummer is geschreven door Sharwin Pancham en MC V.E.G.A.

Deze track ziet Sharwin meer als een comeback song. Daarnaast heeft hij ook zijn zangtalenten laten zien met dit project. “Wij hopen dat en ieder ervan kan genieten. Het is een internationaal tropisch of zomer track. ‘Maravilhosa’ is te beluisteren en bekijken via YouTube en andere streamingdiensten”, aldus SHARWINSAX

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!