Newmont Suriname doneert PPE-materiaal en water aan Korps Politie Suriname

Newmont Suriname heeft op verschillende dagen in oktober 450 tray water, 75 flessen rubbing alcohol, 200 mondkapjes, 160 handschoenen en 500 wegwerp schorten gedoneerd aan het Korps Politie Suriname (KPS).

De overhandiging van deze schenking vond plaats op het secretariaat van het Covid-19 Coördinatie Team KPS (CCT-KPS) aan de Commewijnestraat. 

Het politiekorps stelt deze donatie bijzonder op prijs, aangezien het PPE-materiaal (Personal Protective Equipment) niet weg te denken is voor haar medewerkers, bij het uitvoeren van werkzaamheden gedurende deze Covid-19 pandemie, aldus het korps in een persbericht zondagavond 31 oktober. 

“Het KPS bedankt de directie van Newmont Suriname van harte met deze geste.”

error: Kopiëren mag niet!