Ghetto Crew is nu zelfstandig in de muziekscene

De bekende Ghetto Crew met de populaire ‘Beleki Beketje’ song en challenge bestaat nog. Zanger Seki zegt dat Ghetto Crew nu via social meida rechtsteeks te bereiken is.

Het zingen begon in 2004. De Ghetto Crew bestaat uit de leden Seky,  Sneesje, MokeyTrouble en Pattato. De groep staat bekend om het feit, dat ze bij hun songs steeds eigen danspasjes bedenken. De meest populaire songs van Ghetto Crew zijn ‘Atoekoempeleng’, ‘Surdati’ en ‘Beleki Beketje’.

De laatste song is viraal gegaan en gepaard met zo een ‘Beleki Beketje’ challenge. De challenge hield in dat men de danspasjes van de artiesten moest uitproberen.

Ghetto Crew werkt momenteel aan hun nieuwe song en danspasjes genaamd Ghetto crew-Wis. De release staat gepland voor de maand december. Alle populaire songs van Ghetto Crew zijn uitgebracht met een videoclip en tot heden te beluisteren en bekijken via YouTube en streamingsdiensten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!