Artiest Ishwar Reggae vertelt over zijn songs

Ishwar Sjoen Ori is actief bezig in de muziekscene onder zijn artiestenaam Ishwar Reggae. Hij is momenteel op bezoek in Suriname. Vermeldenswaard is dat de artiest geboren is in Suriname, maar woonachtig is in Nederland.

Hij is een zanger, componist en schrijft ook eigen songs. Op 9 oktober heeft de artiest zijn nieuwste videoclips gelanceerd genaamd Reggae Prophet 2.0 en On the Road. Het gaat om songs die voorkomen op zijn debuutalbum met als titel “Chorus of Life”. 

Hoewel de zanger zijn debuut heeft gemaakt in 2018 zijn de videoclips nu pas aan bod gekomen. Hij is voor de opnames van drie videoclips naar Jamaica geweest.

“De groep Rasta heeft mij met veel liefde en respect ontvangen. Ik was elke dag op pad met acht personen. Zodoende ook naar de rust- en geboorteplaats geweest van Bob Marley, Peter Tosh en in Kingston bij Bunny Wailer. Mijn tribute song met als titel ‘Bob Marley is my Reggae Prophet’ wordt daar in Montego Bay op mellow FM radio gedraaid”, vertelt Ishwar in gesprek met Dagblad Suriname.

Op jonge leeftijd kwam de artiest in aanraking met Bob Marley & The Wailers en dit heeft dan ook de grootste invloed gehad op zijn eigen muziek. Een lied als “Rastaman Vibrations” is een van de eerste nummers die Ishwar zich kan herinneren. Daarnaast heeft Ishwar Sjoen Ori ook passie voor Martial Arts. Hij heeft zijn zwarte band behaald en is op latere leeftijd ook docent Martial Arts geworden. Gedurende zijn verblijf in Suriname is één van zijn doelstelling om zijn songs in Suriname bekendheid te geven. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!