The Melody Group staat gereed met divali Song

Semi-classical muziekgroep The Melody Group (TMG) heeft gewerkt aan een project in het kader van de aankomende divali. Muziekliefhebbers mogen gauw de devotionele song ‘Djai Ambe Ma’ gezongen door Henny Bidesie met een bijbehorende clip verwachten. In aantocht naar divali zal de lancering plaatsvinden.

Bidesie is tevens de voorzanger van de groep.  De andere muzikanten zijn Dhiradj Bhondu (dhol), Faried Fauyar (Perco), Dennis Harkoe (Bongo) Sandjai Narain (Drummer) en zanger Sardjoe Dinesh. Het geheel is een idee van The Melody Group en is tot stand gekomen met ondersteuning van Prince Hotel, Lochan Slijterij  En JMJ Las, Constructie Bedrijf en muziekformatie Sweet Melodies Forever.

 “Vermeldenswaard is het unieke van dit project, de Bul Bul Tarang (Indiase banjo) wordt ook bespeeld. Dit instrument is vandaag de dag niet meer bekend bij het Surinaamse publiek. De bedoeling is om het akoestisch Indiase geluid van dit instrument in Suriname te herintroduceren. Onze divali boodschap luidt als volgt, liefde en respect voor elkaar en blijf vooral jezelf. Hierna staat ook Phagwa project op agenda. Een advies voor de jongeren is het volgende. Ken je geloof en lever jouw bijdrage aan zulke grote feestgelegenheden, omdat jij straks moet overnemen. Soso Lobie.  I just wanna make some music”, aldus een lid van The Melody Group. 

The Melody Group bestaat al 4 jaren met als manage Raoel Bodha. Hij is toetsenist en bespeelt de Bul Bul Tarang. Hij heeft een muziekcarrière van 25 jaren achter de rug en is zeker geen onbekende. Een speciale dank namens het team gaat uit naar een ieder die een bijdrage geleverd heeft aan dit project.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!