1e Mrs Grand Suriname is Sylvani Munshi

De organisatie Mrs Grand Suriname heeft haar eerste verkiezingen gehouden. Het is een aangepaste en succesvolle avond geweest voor alle aanwezigen en 11 deelnemers. Sylvani Munshi-Kasanpawiro is de winnares geworden. Zij is hiermee de 1e Mrs Grand Suriname.

Cherryl Chin was de 1st Runner up, Abriénne Macnack de 2nd Runner up,  de 3rd runner up werd Anouskha Rodjan, Marilyn Sookraj is de 4th Runner up en Saraswattie Jarbandhan werd de 5th Runner up.

Verder zijn er nog contestanten met subtitels naar huis gegaan. Mrs Runway, Mrs people’s choice is Sylvani Munshi, Mrs congeniality, Mrs photogenic is Cherryl Chin. Mrs Diva is  Sharita Jitan,  Mrs best smile is Saraswatti Jarbandhan, Mrs Best speech is Abriénne Macnack, Mrs effort is Marilyn Sookraj en de subtitle voor Mrs Social media ging naar Anouskha Rodjan.

Deze verkiezing is gehouden om ook gehuwde, gescheiden, moeder kortom de vrouw, een platform te geven in de wereld van pageants. Na dit succes is de organisatie vastberaden om het organiseren voort te zetten. De winnares mag zich voorbereiden om Suriname nu internationaal te vertegenwoordigen. 

Sylvani Munshi

“Het is een prachtige ervaring geweest. Het is een leerrijke periode met trainingen geweest. Een 39-jarige en moeder van 3 geweldige kinderen, de vrouw van een super intelligente man. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met het importeren, distribueren en verkopen van Mustika Ratu producten welke afkomstig zijn uit Indonesie. Verder ben ik ook de CEO van een aannemingsbedrijf. Een heel sociaal bewogen mens met als platform: Help a child in need en met mijn platform wil ik heel veel mensen bereiken om een kind in nood te helpen. We zeggen heel vaak dat de kinderen de toekomst zijn, dus moeten wij daar voor ze zijn daar waar zij ons nodig hebben. A bright Smile in every child Resembles a bright future of  our beloved country Suriname Sranang mi lobi yu”, aldus de 1ste Mrs Grand Suriname

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!