Rijbewijs dronken automobilist ingevorderd die na aanrijding doorreed

De politie van het bureau Latour heeft dinsdag 12 oktober het rijbewijs van automobilist B.R. ingevorderd.
De man nam in dronken toestand deel aan het verkeer en veroorzaakte maandagavond 11 oktober aan de Menkendam een aanrijding met een tegenligger, aldus meldt het Korps Politie Suriname zaterdagochtend 23 oktober pas.

Na de aanrijding was de man doorgereden en stopte bij het politiebureau Latour. Hij stelde aanwezige agenten in kennis van de aanrijding en zei, dat hij uit vrees te worden mishandeld door omstanders, was doorgereden.

Na te zijn ontnuchterd is B.R. voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden. Het dossier van deze zaak zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Parket.

error: Kopiëren mag niet!