Nieuw onderkomen Rayon Inspectie Onderwijs Commewijne

“Een prettige werkruimte is nodig om een goed werkklimaat te scheppen. En goed onderhouden ruimte, zorgt er niet alleen voor dat de aanblik dynamisch is, hij is ook goed om te zien. Het gebouw, de tuin, de totale inrichting werkt mee om vertrouwen te scheppen als die harmonisch zijn”, aldus een leerkracht.

Een raadsel

“Het nieuw onderkomen van Rayon Inspectie Onderwijs Commewijne aan de Commissaris Roblesweg te Nieuw-Amsterdam. Rest slechts het aansluiten van nutsvoorzieningen en de inrichting. Het gebouw is al heel lang af. Waarom het nog steeds niet in gebruik is genomen, is mij een raadsel. Ik hoop niet dat de opening nog lang op zich zal laten wachten. Het woonhuis ernaast waarin de onderbouw de inspectie is ondergebracht, is niet geschikt en representatief.”

HD

error: Kopiëren mag niet!